Cautare

3528 de rezultate pentru "accrident rutier 19 01 2010 urziceni" (3.30 secunde)
Avioanele care participasera la parada militara de la Bucuresti revenisera si aterizasera la baza militara Alexeni (nu departe de Urziceni).
In noaptea de 21 spre 22 iunie 1995, in jurul orei 01.00, atentia ne-a fost atrasa, atat mie cat si camarazilor mei de garda, de niste lumini, care se vedeau in vale, la distanta.
Acest lucru il anunta Traian Basescu (care a pierdut alegerile pe teritoriul Romaniei) prin biletele trimise catre un fost ministru al Transporturilor, in care il anunta sa urgenteze plata catre o firma legata de fotbalul din Urziceni.
Pentru acoperirea varfurilor de consum s-a constituit depozitul de la Urziceni, de unde insa nu pot fi extrase gaze decat daca temperaturile scad sub minus 10 grade Celsius sau cand livrarile din import vor fi sub nivelul contractat de furnizorii externi.
Birourile vamale de la frontiera cu Ungaria care se vor inchide la inceputul anului viitor sunt Petea, Urziceni, Carei, Valea lui Mihai, Sacuieni, Episcopia Bihorului, Bors, Salonta, Salonta CFR, Varsand, Curtici, Nadlac, Turnu si Cenad.
De asemenea, au mai achizitionat cereale si de la Expur S.A., Urziceni, contra sumei de 132.505 lei, iar de la Credisson International Bucuresti au obtinut un credit de consum in valoare de 2.307, la care se adauga dobanda, ajungand la 3.666 lei.
Reteta unei afaceri de succesLista clientilor mari din urmatorii ani a crescut însa si include Facultatea de Medicina, Coca-Cola, Bere Craiova, AGROSEM (Alexandria, Caracal, Gaesti, Buzau, Urziceni, Focsani), Elpreco, Astaldi, Popeci.
.popescu, .dragoste, .bucuresti sau .urziceni).In urma deciziei de astazi, considerata una istorica pentru Internet, companiile vor putea sa-si transforme propriile nume in domenii de net, iar persoanele fizice ar putea proceda la fel.
Romania foloseste in sezonul rece gazele inmagazinate in timpul verii, in cele sase depozitele proprii subterane de gaze naturale ale Romgaz care se afla la: Sarmasel, Cetatea de Balta, Bilciuresti, Balaceanca, Urziceni si Ghercesti.
• Traficul greu va fi deviat pe ruta DN 2 - Urziceni - DN 2A - Giurgeni - Constanta sau pe ruta autostrada soarelui - Drajna Slobozia Giurgeni - Constanta.
In Romania, DN2 E85 se intinde de la Siret, prin Suceava, Falticeni, Roman, Bacau, Adjud, Focsani, Ramnicu Sarat, Buzau, Urziceni, Bucuresti, pana la Giurgiu.
Dublarea liniei este necesara si in contextul in care odata cu deschiderea traficului de pasageri spre aeroport exista riscul supraaglomerarii singurului fir pe care circula trenurile de calatori si de marfa de pe ruta Bucuresti - Urziceni.
Nu putem compara situatia cu cea de la Urziceni, de anul trecut. Atunci nu aveam crema. Nu eram atat de buni.
Cea de a III-a etapa a Campionatului National de Motociclism Viteza al Romaniei, contand si ca runda a V-a din C.E.E, va fi prima cursa internationala de motociclism organizata vreodata pe circuitul de la Adancata, de langa Urziceni.
I-am spus dupa meci ca a lucrat 3 ani cu mine si nu mai tin minte un meci al lui asa de bun, poate cel cand eram la Unirea Urziceni si am jucat cu Sevilla.
Teatrul Clasic "Ioan Slavici" din Arad, Filarmonica Nationala din Chisinau, Teatrul "Proiect" Campina, Casa de Cultura din Urziceni, Teatrul "George Ciprian" din Buzău, Teatrul "Alexandru Davilla" din Pitesti, Teatrul "Regina Maria" din Oradea, Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City, SOS Satele Copiilor Romania si Educ-Art.
Pleca spre casa, de la un concert sustinut la Urziceni, alaturi de cel care urma sa-i devina sot, Cristi Margescu.
Alte donatii au mai fost din partea Bancii Comerciale Romane - 950 milioane lei, C.E.C.- 70 milioane lei, Banc Post - 30 milioane lei, SC Agromixta Ograda - 55 milioane lei, Loteria Nationala - 40 milioane lei, Adicom Urziceni - 55 milioane lei, parohii din cuprinsul Eparhiei - 361.540.000 lei si de la credinciosi - 134.500.000 lei, precum si donatii in materiale de constructie de la Ceres Balaciu, Romcif Fieni, Ocolul Silvic Vladeni, s.a., in valoare totala de 340.
Trupul neinsufletit al psihiatrului Florin Tudose a fost transportat la morga spitalului din Urziceni. Florin Tudose se afla in evidentele medicilor de mai multi ani cu afectiuni medicale, el suferind de hipertensiune arteriala.
- 15 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI - 20 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI - 25 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE - 30 EURO / adult / dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA - 35 EURO/adult /dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA - 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI - 45 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA - 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL - 55 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARASI - 65 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU - 70 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU - 80 EURO/adult /dus-intors si 45 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS - 95 EURO/adult /dus-intors si 50 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES CONDITII FINANCIARE:
google-analytics.com